KUSIF EĞİTİMLERİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR!
YOĞUN TALEP ÜZERİNE SOSYAL ETKİ YÖNETİMİ ve SROI EĞİTİMİNİ YENİDEN AÇIYORUZ, ÜSTELİK TÜRKÇE!
Sosyal Etki Yönetimi ve Yatırımın Sosyal Geri Dönüşü Eğitimi (SROI)
Özel kurumlar, kamu kurumları ve üçüncü sektör kuruluşlarına sosyal etki ölçümü ve yönetimi konusunda eğitim, araştırma ve danışmanlık hizmeti veren KUSIF ekibi olarak, Agata Fortuna ile 22-23-25-30-31 Ocak tarihlerinde çevrimiçi Sosyal Etki Yönetimi ve Yatırımın Sosyal Geri Dönüşü (SROI) Akredite Uygulayıcı Eğitimi’ni gerçekleştiriyoruz.
Şirketler, yaptıkları finansal yatırımların ekonomik geri dönüşlerini hesaplamakta zorluk yaşamazken faaliyetlerinin sosyal ve çevresel etkilerini hesaplamakta güçlük yaşayabiliyorlar. SROI metodolojisi; kurumlara faaliyetleriyle yarattıkları çevresel, sosyal ya da daha çeşitli alanlardaki değişimlerin değerini finansal olarak hesaplayabilme imkanı veriyor. Bu teknik, kurumların çalışmalarının etkilerini ölçümleyebilmek için gereken araç ve becerileri kapsıyor. Ayrıca kurumların stratejik planlama yapabilmesi ve projelerini değerlendirebilmeleri için önemli bir rol oynuyor.
Eğitim 22-23-25-30-31 Ocak tarihlerinde 2 gün boyunca 09:00-13:00 saatlerinde çevrimiçi gerçekleşecek. SROI Uygulayıcı ve Eğitmen Agata Fortuna tarafından verilecek eğitimin dili Türkçedir. Bu eğitim, katılımcıların SROI tekniğini kendi çalışmalarında uygulayabilmeleri için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmayı hedefliyor.
Social Value International tarafından akredite edilen eğitim, SROI tekniğinin uygulayıcısı olmak isteyenler için atılması gereken ilk adımı oluşturuyor! Süreçle ilgili daha fazla detaylı bilgi almak ve profesyonel yolculuğunuza bakmak için linki inceleyebilirsiniz.
Eğitime katılım 12 kişiyle sınırlı olup, eğitim ücreti için lütfen bizimle iletişime geçin!
Ön kayıt yaptıranlarla program detayları paylaşılacaktır.
Detaylı bilgi ve rezervasyon için Ayşegül Taşıtman ile iletişime geçebilirsiniz: atasitman@ku.edu.tr
SROI Akredite Uygulayıcı ve Eğitmen
Agata Fortuna, Jagiellonian Üniversitesi Filoloji Departmanı Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. 2009’da Lodz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Fakültesi’nde yüksek lisansını tamamladı. Gençlerin kapasitesini geliştirme, kültürel öğrenme, çatışma ortamında diyalog, sosyal teknoloji ve sosyal girişimcilik başlıklı farklı ulusal ve uluslararası projelerde yer aldı. 2009 yılından itibaren Türkiye’de sivil toplum alanında çalışan Fortuna, YouthBank International yönetim kurulu üyesidir ve Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu’nda (KUSIF) sosyal etki ölçümü ve yönetimi alanında proje ve eğitim sorumlusu olarak çalışmaktadır. Efiko Academy gibi uluslararası eğitmenlik yapan Fortuna, sosyal etki ölçümleme ve yönetimi konusunda eğitim içeriği kurgulamakta, eğitim vermekte ve danışmanlık yapmaktadır. Social Value International Seviye 3 Akredite Uygulayıcı ve Eğitmen Fortuna, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Etki Standartları (SDG Impact Standards) için Akredite Eğitmendir.