Modelling Sustainable Cross-Campus Operation Certificate Program (MSCOP)

Kampüsler arası bu iş birliğinde, Koç Üniversitesi’nin akademik ve araştırma becerileri Siemes’in kampüs operasyonları çerçevesindeki beceri ve deneyimi ile birleştirilecektir. Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüs’ü ile Siemes’in Gebze ve Kartal’daki üretim kampüsleri sürdürülebilir modelleme için araştırma laboratuvarı olacaktır. Bu kampüsler enerji, ulaşım, inşaat, yemek ve kampüs sakinlerinin aktiviteleri gibi operasyonel yüklerini arttıran birçok problem ile karşı karşıya kalmaktadır. Peki bu problemler nasıl çözülür? Program, kampüs operasyonları için nasıl sürdürülebilir bir model yaratılır konusuna odaklanacaktır.

Competition Alert!

Call for students to create projects for a sustainable campus with Siemens Turkey!

Koç University and Siemens Turkey collaborated to model and design solutions for low carbon emission and creating sustainable future. Apply for “MSCOP” and build the future you want to be part!

*Open for sophomore, junior, senior and graduate student from all disciplines.

The core idea of MSCOP is to create cross-campus collaboration
between Koç University and Siemens Turkey by using campuses as Labs.

Students will receive:

-Up to 5,000₺ Project Budget for All Groups

– Additional Financial Resources for Semi-Finalists

-Sustainable Campus Operations Certification

-Visit to Siemens HQ in Munich, Germany

Application Deadline: Monday, October 16th.

MSCOP Info Sessions will take place on 4th,12th of October at STD B335 and 10th of October at STD B336 at 18:00!

For more info visit mscop.ku.edu.tr or email to mscop@ku.edu.tr